Alles voor in en om uw huis

Cruijgenstraat 14, Erp
Tel. 0413 - 21 14 01
Email: dhz@grunsvengroep.nl

Openingstijden:
ma t/m vr 08.30 - 17.30 uur
zaterdag 08.30 - 16.00 uur

Over Van Grunsven Doe Het Zelf

De van Grunsven Groep is een familiebedrijf, een van oorsprong in 1965 opgericht bouwbedrijf, dat is uitgegroeid tot een grote all-round modern werkende onderneming.

Enkele jaren na de oprichting van het bouwbedrijf werd er een kleine winkel aan het bouwbedrijf gekoppeld. Deze winkel is later enkele keren uitgebouwd tot wat het nu is, een bijna 1000m2 grote service bouwmarkt in de breedste zin van het woord. Dit onderdeel van de van Grunsven Groep heeft als functie het bevoorraden van diverse bouwprojecten en de verkoop van diverse ijzerwaren en doe het zelf artikelen aan haar klanten (zowel particulier als bedrijf).Met bouwondernemingen in Erp en in Nijmegen en een projectontwikkelings-maatschappij te Erp, richt Van Grunsven zich zowel regionaal als landelijk op woning- en utiliteitsbouw en het in eigen beheer ontwikkelen van locaties. In de loop van de jaren is er dan ook een rijke ervaring ontstaan in het realiseren van alle soorten bouwwerken ongeacht de omvang en de complexiteit.

De doelstelling van de Grunsven Groep is het realiseren van kwaliteitsprojecten in de woning- en utiliteitsbouw en renovatiewerken of dit nu in bouwteamverband is of via inschrijving. De Van Grunsven Groep hecht een grote waarde aan een duurzame samen-werking met haar opdrachtgevers, waarbij betrouwbaarheid en dienstbaarheid hoog in het vaandel staan.copyright 2021 © Van Grunsven Doe Het Zelf | sitemap | disclaimer | ontwerp en realisatie: Miranda van Rooij visuele communicatie

Van Grunsven Doe Het Zelf is een onderdeel van de Van Grunsven Groep. Klik hier voor onze privacyverklaring.