Alles voor in en om uw huis

Cruijgenstraat 14, Erp
Tel. 0413 - 21 14 01
Email: dhz@grunsvengroep.nl

Openingstijden:
ma t/m vr 08.30 - 17.30 uur
zaterdag 08.30 - 16.00 uur

Sleutelservice

Met onze sleutelservice kunnen wij u eenvoudig en snel helpen aan de volgende sleutels:

Cilindersleutels zijn de meest gangbare sleutels.
Dit type sleutel wordt algemeen gebruikt in bijvoorbeeld buitendeuren, hangsloten en fietssloten. Dit type sleutels is er dan ook in een haast oneindig aantal varianten. De cilindersleutels worden voor u geslepen terwijl u wacht.

Een klaviersleutel is een al wat ouder type sleutel.
Deze over het algemeen vrij eenvoudige 'standaard' sleutel wordt nu nog veel toegepast in bijvoorbeeld binnendeuren, poorten, kasten etc. en zijn er in vele soorten en maten. Deze sleutel hebben wij meestal direct uit voorraad.

Certificaat sleutels zijn in principe 'normale' sleutels waarbij het bijmaken van sleutels alleen mogelijk is na overlegging van het bijbehorende certificaat. Certificaat sleutels geven u hierdoor extra veiligheid. Bij deze vorm van sleutels dient  wel vermeld te worden dat wij niet alle Certificaatsleutels (merken) kunnen leveren. Tevens zit er op een certificaatsleutel altijd een levertijd van minimaal 5 werkdagen.
 

copyright 2021 © Van Grunsven Doe Het Zelf | sitemap | disclaimer | ontwerp en realisatie: Miranda van Rooij visuele communicatie

Van Grunsven Doe Het Zelf is een onderdeel van de Van Grunsven Groep. Klik hier voor onze privacyverklaring.