Cadeaubon

Hier komt tekst te staan

Sleutelservice

Meer informatie

Cilinderservice

Huidige pagina

Zaagservice

Meer informatie

Cadeaukaart

Meer informatie

Cilinderservice

 

Vindt u het ook zo vervelend om voor iedere deur in uw woning een andere sleutel te moeten gebruiken? Met onze cilinderservice kunnen wij op uw bestaande sleutel cilinders bij (laten) maken. Zo heeft u één sleutel voor al uw cilinders in huis.

Voor een aantal merken hebben wij een servicekoffer liggen en kunnen wij de cilinders zelf bij maken binnen 24 uur. Mocht u een ander merk hebben dan kunnen wij ook een bijpassende cilinder in diverse maten en merken leveren.

Tevens kunnen wij diverse certificaatcilinders bestellen, hier zit wel een levertijd aan verbonden welke varieert per leverancier. Voor deze type cilinders dient u uw certificaat te kunnen overleggen.

Mocht u een compleet nieuwe (gelijksluitende) set willen bestellen bent u ook bij ons aan het juiste adres. De cilinders zijn te verkrijgen in verschillende kwaliteiten. Dit kan met of zonder SKG keurmerk. Ook kunt u bijvoorbeeld knopcilinders combineren samen met de normale cilinders.

Tevens kunnen wij diverse certificaatcilinders bestellen, hier zit wel een levertijd aan verbonden welke varieert per leverancier.