Cadeaubon

Hier komt tekst te staan

Sleutelservice

Meer informatie

Cilinderservice

Meer informatie

Zaagservice

Huidige pagina

Cadeaukaart

Meer informatie

Zaagservice

Uw zaagwerk is bij ons in goede handen.
Met onze moderne zaagmachines zagen wij uw zaagwerk nauwkeurig op maat en verkopen nagenoeg alle plaatmaterialen ook per m2. Dit betekent voor u als eindgebruiker dat u ook voor een klein plaatje hout bij ons aan het juiste adres bent. Wij zagen uw bestelling terwijl u wacht of nog even rond kijkt in onze winkel.

Wij hebben verschillende soorten plaatmateriaal in verschillende diktes op voorraad staan. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld MDF, verschillende soorten multiplex, underlayment en OSB. Ook hebben wij meubelpanelen in verschillende breedtes staan voor uw project.

Ook trespa en plexiglas zagen wij voor u op maat.

Heeft u een grotere bestelling dan is dit uiteraard ook geen probleem, afname per hele plaat is voordelig en tegen een kleine meerprijs zagen wij uw plaat volledig op maat. Graag maken wij hiervoor een afspraak. U kunt uw bestelling eenvoudig doormailen of, af komen geven in de winkel.

Heeft u speciale wensen zoals een sponning, verstek of een plaat die onder een hoek doorgezaagd moet worden? Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.